Over ons

Over ons

Een complete verandering begon tijdens mijn 2e zwangerschap, toen verliep eigenlijk alles anders! Tijdens de 1e echo zagen we twee kleine hartjes kloppen! Echt ontzettend bijzonder maar ik was behoorlijk van slag. Het ging tot 24 weken goed maar toen ontstonden er complicaties, ik kreeg een operatie en 2 maanden later werden onze twee wondertjes geboren. Dolgelukkig waren wij ! Het was een pittige baby tijd . Het leven van een tweeling moeder is toch net even anders!

De daarop volgende jaren heb ik veel geleerd. Doordat de ontwikkeling trager ging dan normaal, kwamen wij in contact met allerlei instanties en ontzettend lieve hulpverleners. Iets wat ons letterlijk wakker hield was het slaapprobleem bij beiden. Dit heeft binnen ons gezin grote impact gehad. Goede nachtrust is nou juist zo belangrijk en helemaal als je bijzondere kinderen binnen je gezin hebt! Ik heb door mijn tweeling een “andere” wereld leren kennen en heb gezien dat er veel bijzondere kinderen zijn.

Voor deze bijzondere kinderen wil ik graag mijn eigen ontdekkingen delen zodat het ouders kracht en inspiratie geeft om een veilige en rustige gezinssituatie te creëren.

Onder bijzondere kinderen verstaan wij; huilbaby’s, onrustige baby’s,  kinderen met autisme, kinderen met ontwikkelingsachterstand, drukke kinderen (adhd) en high sensitive kids. Wij hebben zelf ervaren dat deze kinderen extra behoefte aan veiligheid, geborgenheid, liefde, rust en regelmaat hebben. Speciaal voor deze kinderen hebben wij handige op maat en  hippe producten ontworpen. Met een eenvoudig hulpmiddel creëer je soms al een stukje rust binnen je gezin. Op deze site vind je niet alleen producten maar ook andere handige tips waarmee je meer balans in je gezin kunt krijgen.

Onze producten zijn met liefde ontworpen en gemaakt. Uiteraard zijn de artikelen geschikt voor alle kinderen en onze tips zijn voor een ieder te gebruiken. Uiteindelijk zijn alle kinderen bijzonder en komt rust en balans iedereen ten goede.