Over Hola Luna

Peuters en kleuters met een slaapprobleem?

Als je het eerste jaar door bent, kun je je verheugen op weer een beetje nachtrust. Helaas slaapt niet elke dreumes, peuter en of kleuter dan al door. Voor kinderen vanaf 2,5 jaar die niet goed of onrustig slapen hebben wij de Sleepy hoes. Deze helpt jouw kind de geborgenheid nog even terug te krijgen als het bijvoorbeeld al in een peuterbedje of zelfs al in een groot bed slaapt. Ergotherapeuten, kinderfysiotherapeuten en orthopedagogen hebben positief gereageerd op dit product. Welke hoes past bij jouw kind? Kijk in onze winkel er zijn diverse kleuren waaruit je kunt kiezen.

Een eigen plekje en geborgenheid is fijn voor kinderen met autisme.

Heeft jouw kind ook geborgenheid nodig? Een verzwaringsdeken of Sleepy hoes zou hierbij helpen. Heerst er overdag onrust? Dan zou je ook een verzwaringskussen kunnen proberen. Deze kan jouw kind op schoot leggen. Kijk in onze winkel, we hebben de verzwaringskussens en dekens in verschillende afmetingen en diverse soorten stoffen.

Prikkel gevoelig ? Een heerlijke hoes die lekker aanvoelt en waar je lekker in kunt (mee)  bewegen ?

Heeft jouw kind ook teveel energie, is druk en sávonds ook nog druk in het hoofd? Met de de Sleepy hoes kun je ook heerlijk spelen! gebruik het als je persoonlijke tent of stretch jezelf helemaal uit! 

In jouw rolstoel, een heerlijke zachte hoes en ook nog eens hip!  

Atelier

Vanuit ons huiselijk atelier zijn wij dagelijks leuke stoffen aan het matchen en mooie spullen aan het maken. Wil je zelf een product samenstellen of verschillende stoffen mixen? Laat het ons weten, wij helpen je graag verder.

Met liefde gemaakt

Klik hier om het verhaal achter Hola Luna te lezen